Reklama ant automobilių

Reklama ant automobilių - tai puiki galimybė pabrėžti kompanijos įvaizdį ir pranešti apie jos veiklą visuomenei. Reklama ant automobilių gali būti labai įvairi nuo subtilaus lipduko iki pilno automobilių apklijavimo.

Reklama ant automobilių kaip reklamos priemonė yra labai efektyvi ir apima plačią matomumo audotoriją. Matoma tiek mieste darbo metu bei gali būti išnaudojama ir po darbo prie prekybos centrų kur didelis žmonių srautas. Reklama ant visuomeninio transporto sugeba pasiekti didžiulę auditoriją ne tik juo važinėjančių žmonių, bet ir pėsčiųjų bei automobilių keleivių. Šiai reklamai būdingas ne tik tiksliškumas, ji apima ir didelę auditoriją, taigi jai būdingas ir masiškumas.

Kompanijų transporto priemonės – viena iš efektyviausių kompanijos įvaizdžio dalių, kuri atlieka esmingiausią vaidmenį konkurencingame verslo pasaulyje, nes ji lengvai pastebima, ilgalaikė, ir svarbiausia, nereikalaujanti didelių investicijų.

Transporto priemonėms apipavidalinti naudojama speciali automobilinė plėvelė, kuri lengvai formuojama pagal transporto reljefą yra atsparesnė klimato sąlygoms ir atmosferos poveikiui. Vaizdai spausdinami skaitmeniniu būdu  atmosferos poveikiui atspariais dažais, dėl to spalvos išlieka ryškios ilgą eksploatavimo laiką. Papildomai apsaugai rekomenduojame visos spaudos laminavimą. Gaubtiems ir reljefiniams automibilio paviršiams apklijuoti naudojamos specialios plėvelės. Jos puikiai aptempia visus automobilio paviršiaus nelygumus, yra ilgaamžės, skirtos ekstremalioms eksploatavimo sąlygoms.

Reklamai ant automobilių langų naudojame perforuotas pleveles, kurios gerai persimato iš automobilio vidaus, tačiau iš išorės atrodo kaip įprasta plėvelė. Tokiu būdu padidinamas automobilio reklaminis plotas iš išorės ir netrukdoma vairuotojo matomumui bei apsaugomi nuo pašalinių akių viduje esantys daiktai.

Credo

Pats didžiausias malonumas - padaryti tai, ko, kitų nuomone, jūs padaryti negalite.
(K. Chabard)

iPrint kontaktai